Ukládání kořenek a přísad na vaření

Ne pro vše chcete stále chodit do potravinové skříně, spíže či komory. Koření, sůl, oleje, ale i mouky na zahuštění by měli být po ruce tam, kde se nejvíce vaří. Tam jsou ale většinou běžné skříňky, které nejsou uzpůsobeny pro tyto potraviny.
 
Výsuv 15 - 20 cm
Nejjednodušším způsobem, jak uložit menší množství je úzký výsuv od 15 do 20 cm. My si ho vyrábíme celý sami, a proto ho máme funkčně lepší. Dna výsuvu jsou plná, proto zde můžete stavět i drobné věci. Do spodní části postavíte i nádobu o velikosti PET lahve. Navíc máme jednu stranu spodní části s vysokými boky na které lze dát dělení, které zabrání převracení olejů. Konkurenční systémy mají boky nízké a tudíž se lahve převrací.
 
Výsuv na octy, oleje a kořenky 
Pro větší množství potravin používáme 30 cm čelní výsuv se dvěma vnitřními zásuvkami. Do spodní části se dávají oleje a jiné vyšší věci. Vnitřní zásuvky slouží k ukládání koření, alobal", fólií, válečku a podobně. V nabídce máme i jiné modifikace i s ukládáním krájecích prkének nebo táců. Záleží jenom na Vás jakého máme docílit vzhledu a funkce.
 
Držák na kořenky
Koření je nejlepší ukládat do držáků na kořenky. Ty si celé s držákem donesete i na zahradu ke grilování nebo si je položíte jenom na kuchyni vedle varné desky.